Warning: file_put_contents(): Only 221184 of 240199 bytes written, possibly out of free disk space in /home3/jjahesh/public_html/wp-content/plugins/droit-elementor-addons/includes/widgets.php on line 769
فواید چرتکه | موسسه علمی آموزشی عقاب طلایی

در زمان تولد، مغز نوزاد ۱۰۰ میلیارد نرون دارد. طی چند سال اول زندگی کودک، مغز او دوره ای شگفت انگیز از رشد را طی کرده و در هر ثانیه، بیش از یک میلیون ارتباط عصبی تولید می کند. این فرایند رشد مغز، تحت تاثیر عوامل متعددی مانند: روابط کودک، تجربیات و محیط قرار میگیرد.
در یک محیط مثبت، ارتباطات و کانال های عصبی مغز، فرصت بهتری برای اتصال به هم دارند که در نتیجه باعث بالا رفتن اعتماد بنفس، مهارت‌های یادگیری، تقویت حافظه و تمرکز در فرزندانمان می‌شود.

ما در موسسه عقاب طلایی به شما والدین محترم پیشنهاد می‌کنیم گامی موثردر جهت شروع هر چه بهتر زندگی فرزندان خود داشته باشید تا شاهد شکوفایی بیشتر استعدادهای ذهنی آنها باشید و برای پیشرفت حافظه کاری فرزندان خود با موسسه عقاب طلایی همراه شوید.
حافظه کاری در واقع همان حافظه کوتاه مدت یا حافظه فعال و یکی از اصلی ترین و ابتدایی ترین ارکان حافظه جهت انجام فعالیت های شناختی از زبان آموزی و درک مطلب گرفته تا گفتگو، محاسبات ریاضی، استدلال و حل مساله می‌باشد. هرچه حافظه فعال عملکرد بهتری داشته باشد، انسان می‌تواند در انجام محاسبات ذهنی، تصویر سازی های ذهنی به خصوص در حل مسئله، درک مطالب، به خاطر سپاری و به یاد آوری آن‌ها سریع‌تر باشد.

به روش‌های مختلفی می‌توان حافظه فعال را تقویت نمود و عملکرد آن را بالا برد. از جمله این روش ها استفاده از محاسبات ذهنی با چرتکه می‌باشد.
آموزش چرتکه یک برنامه یادگیری محاسباتی است که در آن افراد یاد می‌گیرند به سرعت عملیات حسابی مانند: جمع، تفریق، ضرب و تقسیم را انجام دهند.
ما در آموزش چرتکه بر رشد کامل مغز متمرکز و تلاش می‌کنیم مهارت‌های عددی را بهبود بخشیم. همچنین به کودکان می‌آموزیم که از طریق تجسم مهره‌ها در هنگام استفاده از چرتکه ذهنی و سرعت نوشتن سریع اعداد، حافظه کاری را تقویت کنند و با استفاده از ابزار چرتکه از طریق انگشتان دست خود محاسبات را انجام دهند و از یک تصویر بصری برای انجام عملیات ریاضی استفاده کنند.
چرتکه باعث بهبود بخشی مهارت‌های حل مسئله، استدلال منطقی و حافظه تصویری فرزند می‌شود. این مهارت فضای زیادی از حافظه کوتاه مدت را آزاد می‌کند، که به طور غیر مستقیم با آموزش گوش دادن دقیق اعداد باعث بهبود حافظه شنوایی می‌شود. حافظه کاری شنیداری توانایی شخص در پردازش اطلاعات شنوایی، تجزیه و تحلیل و ذخیره اطلاعاتی که بعدا باید فراخوانی شود را افزایش می‌دهد.
چرتکه به تجسم اعداد با تعداد زیاد کمک می‌کند و قدرت دیداری را بالا می‌برد. همچنین هنگام انجام محاسبات ریاضی در چرتکه، کودکان از هر دو دست برای جابجایی مهره‌ها استفاده می‌کنند که این امر باعث تعادل کل مغز می‌شود. چرتکه برای تمرکز دانش‌آموزان و بهبود نمرات آنها بسیار موثر است. به طور کلی با فراگیری روش‌های عملیات محاسبات لمسی (با مهره‌های چرتکه و تکنیک انگشت) و ذهنی (با تصویر بصری از چرتکه) موجب تقویت مهارت‌های دیداری، شنیداری و لمسی می‌شود. بر اساس مطالعاتی که بر روی توانایی‌های حافظه شنیداری و دیداری کودکان با ضریب هوشی متوسط و ضریب شنوایی و بینایی یکسان صورت گرفته، نشان می‌دهد که قدرت شنیداری و دیداری کودکان آموزش دیده، عملکرد بهتری داشته است.

دیدگاهتان را بنویسید

جدیدترین‌ها